Értékörző Biztosítási Alkuszi és Szaktanácsadó Kft.

Cégünk 2001-ben alakult, biztosításközvetítéssel foglakozunk., kiskunhalasi székhellyel. 8 biztosítótársaság termékét közvetítjük,elsősorban Bács-Kiskun megyében. Ügyfélszolgálati irodánk Kiskunhalason a Majsai út 10. szám alatt található irodaházban működik.

Elsősorban a lakossági ügyfelek igényeit elégítjük ki, de vállalkozások szerződéseit is kezeljük. Kis létszámú csapattal dolgozunk, a kiskunhalasi székhelyen kívül  Kecelen is ügyfeleink rendelkezésére áll  egy kollégánk.

Célunk, hogy  ügyfeleink részére díjban, kockázatban a legmegfelelőbb díjtájékoztatást tudjuk kínálni, elégedettségük, bizalmuk  esetleges kárrendezés után is megmaradjon.

Cégünk tevékenységét felelősségbiztosítással védjük, felelősségbiztosítónk az Allianz Hungária Biztosító Zrt.

FELÜGYELETI SZERVÜNK:  MAGYAR NEMZETI BANK
Engedélyszámunk:  II/65/2002.

ÉRTÉKŐRZŐ BIZTOSÍTÁSI ALKUSZI ÉS SZAKTANÁCSADÓ KFT.
Székhelye: 6400 Kiskunhalas, Majsai út 10.

Tájékoztatás a fenntarthatósági kockázatok integrálásáról

Az Európai Unió 2020/852 számú rendelete alapján az alábbi tájékoztatást tesszük közzé.
A fenntarthatósági kockázatokat jelenleg nem építjük be a tanácsadási folyamatokba, a fenntarthatósági tényezőkre gyakorolt káros hatásokat nem vesszük figyelembe.

Indoklás:
Tájékoztatjuk ügyfeleinket arról, hogy a biztosítási alapú befektetési termékek értékesítése során társaságunk nem veszi figyelembe a befektetési döntéseknek a fenntarthatósági tényezőkre gyakorolt káros hatásait. Ennek oka az, hogy a társaságunk által értékesített biztosítási alapú befektetési termékeket előállító valamennyi biztosító még nem tette közzé a fenntarthatósági kockázatok által az általa kínált biztosítási termékek hozamára gyakorolt valószínű hatások értékelésének eredményeit. Ennek megtörténtét követően társaságunknak a biztosítási alapú befektetési termékek értékesítése során szándékában áll figyelembe venni a befektetési döntéseknek a fenntarthatósági tényezőkre gyakorolt káros hatásait.

Kiskunhalas, 2021.03.10.